Vy över bergsmassig långt borta i fjärran, höljt i dimma
Logotyp för The Planner, företagets namn med stora bokstäver i svart med en röd bock-markör till höger.

ekonomi - projektledning - virtuell assistent

Vi är The Planner

Helena Becher

Helena Becher

The Planner grundades av mig 2014. Jag startade företaget när jag tillsammans med min familj flyttade tillbaka till Sverige efter flera år utomlands. Namnet föll på "The Planner” då mitt driv i allt jag gör kan sammanfattas av två ord: organisering och planering. Jag anser mig själv vara väldigt serviceminded och strävar alltid efter att ha kunden i fokus. Öppen och tydlig kommunikation är för mig en naturlig del för ett bra och framgångsrikt samarbete.

Adina Gherguti

Adina Gherguti

Jag har jobbat på The Planner sedan början av 2019. Det ger mig chansen att efter endast fem år i Sverige fortsätta jobba med det jag tycker mest om - bokföring. Jag har lärt mig mycket och lär mig fortfarande varje dag och detta är något jag tycker är spännande med yrket. Jag trivs med mina kollegor och vi finns alltid här för varandra och hjälps åt. Jag jobbar mestadels hemifrån, och detta passar mig bra då jag tack vare det är det lättare att balansera arbetslivet med familjelivet.


Saker vi gillar

Planering

Planering: Ordning och reda är kanske inte det alla förknippar med något kul, men det gör vi! Planering, punktlighet och lösningsorientering ligger oss varmt om hjärtat. Tack vare det känner våra kunder en trygghet att vi alltid finns där och att vi har koll.

Fika

Vi älskar att fika - te, kaffe, choklad, kanske en pekannötspaj. Vi ses gärna över en fika och pratar om er verksamhet. Kontakta oss gärna för ett möte!

Digitalisering

Vi jobbar digitalt för en hållbar framtid. Det gör oss tillgängliga, effektiva och snabba med svar på era frågor.

Virtuellt kontor, super trevliga och väldigt hjälpsamma. Fixar allt och är extremt serviceminded. Hjälper oss även praktiska frågor vid behov utanför den löpande redovisningen vi (MP Elektriska) har hos dem. 5/5 stjärnor!

- Mikael Pettersson, MP elektriska AB

The Planner är bästa bokföringsfirman jag anlitat. Sedan jag började anlita dem för två år sedan har jag järnkoll på min företagsekonomi och dessutom är de snabbast i världen på att svara på alla möjliga konstiga frågor jag kan tänkas ha om ekonomi. Kan varmt rekommendera dem! 5/5 stjärnor!

- Susanne Lorinder, Fotograf Sussi AB

Tidigare körde vi med en redovisningskonsult som var själv vilket vi tyckte var lite knackigt. Efter att vi bytt till The Planner så är precis allt mycket bättre! Jag visste sedan tidigare Helena (ägaren) var en stjärna på när det gäller att hålla koll på ekonomi och bokföring, hon är minst lika bra på att anställa personal som arbetar som henne. The Planner arbetar digitalt och strävar hela tiden att hitta effektivare lösningar för sina kunder och dem själva, då blir det bra! 5/5 stjärnor!

- Robert Svantesson, Mowin AB

Oerhört professionell och kunnig personal som alltid hjälper till med sin kunskap med ett leende. 5/5 stjärnor!

- Ronnie Sunnås, RMSC Marin AB

Jag är så nöjd med vårt samarbete, för tålamod och superbra input på alla lekmannamässiga frågor. Lär mig massor av att ha The Planner vid min sida. Rekommenderas varmt! 5/5 stjärnor!

- Maria Åsbrink, Åsbrink Kom AB

Pålitlig och ambitiös firma som tar hand om bokföringen och assisterar i planering och råd för utveckling av andras företag. Med energi och motivation varje gång! 5/5 stjärnor!

- Axel H, Axelbrott AB

Jag har bara bra saker att säga om The Planner. Trevliga, proffsiga och hjälpsamma. Kan varmt rekommendera! 5/5 stjärnor!

- Richard Forsell, Hagby Elektriska AB

Jag har vart kund hos the planner sen jag startade min enskilda firma och nu med mitt AB. Alltid snabba svar, pålästa om förändringar kring regler osv samt ett ärligt intresse i sina kunders företag! Skulle rekommendera alla som startar företag att kontakta Helena 5/5 stjärnor!

- Max Isaksson, Max Props AB

Vi på Relox Robotics AB tar hjälp med bokföring via The Planner Sweden AB och vi är supernöjda med samarbetet! 5/5 stjärnor!

- Marcus Olsson, Relox Robotics AB