Logotyp för The Planner, företagets namn med stora bokstäver i svart med en röd bock-markör till höger.

ekonomi - projektledning - virtuell assistent

Vi är The Planner

Helena BecherCirkel med rödbockmarkör

The Planner grundades av mig 2014. Jag startade företaget när jag tillsammans med min familj flyttade tillbaka till Sverige efter flera år utomlands. Namnet föll på "The Planner” då mitt driv i allt jag gör kan sammanfattas av två ord: organisering och planering. Jag anser mig själv vara väldigt serviceminded och strävar alltid efter att ha kunden i fokus. Öppen och tydlig kommunikation är för mig en naturlig del för ett bra och framgångsrikt samarbete. Under 2018 gick Elin Lundberg Lauritsen in som delägare i The Planner nu driver vi företaget tillsammans.

Elin Lundberg LauritsenCirkel med rödbockmarkör

Jag har jobbat på The Planner sedan maj 2017, och gick in som delägare 2018. Detta trivs jag otroligt bra med då jag får jobba med saker som faller mig naturligt, exempelvis effektivisering, planering och redovisning. I flera år har jag jobbat inom servicebranschen och mitt kundfokus har jag tagit med mig. Att jobba för att göra kunder nöjda driver mig till att alltid bli bättre. Jag utgår i från Malmö och jobbar både hos kunder och från mitt hemmakontor. Detta är en bra kombination som gör att jag trots att jag jobbar mycket och gärna, får tillbringa mycket tid med min familj.

Adina GhergutiCirkel med rödbockmarkör

Jag har jobbat på The Planner sedan början av 2019. Det ger mig chansen att efter endast fem år i Sverige fortsätta jobba med det jag tycker mest om - bokföring. Jag har lärt mig mycket och lär mig fortfarande varje dag och detta är något jag tycker är spännande med yrket. Jag trivs med mina kollegor och vi finns alltid här för varandra och hjälps åt. Jag jobbar mestadels hemifrån, och detta passar mig bra då jag tack vare det är det lättare att balansera arbetslivet med familjelivet.


Saker vi gillar

Planering

Planering: Ordning och reda är kanske inte det alla förknippar med något kul, men det gör vi! Planering, punktlighet och lösningsorientering ligger oss varmt om hjärtat. Tack vare det känner våra kunder en trygghet att vi alltid finns där och att vi har koll.

Fika

Vi älskar att fika - te, kaffe, choklad, kanske en pekannötspaj. Vi ses gärna över en fika och pratar om er verksamhet. Kontakta oss gärna för ett möte!

Digitalisering

Vi jobbar digitalt för en hållbar framtid. Det gör oss tillgängliga, effektiva och snabba med svar på era frågor.