Logotyp för The Planner, företagets namn med stora bokstäver i svart med en röd bock-markör till höger.

ekonomi - projektledning - virtuell assistent

Vi är The Planner

Helena BecherCirkel med rödbockmarkör

The Planner grundades av mig 2014. Jag startade företaget när jag tillsammans med min familj flyttade tillbaka till Sverige efter flera år utomlands. Namnet föll på "The Planner” då mitt driv i allt jag gör kan sammanfattas av två ord: organisering och planering. Jag anser mig själv vara väldigt serviceminded och strävar alltid efter att ha kunden i fokus. Öppen och tydlig kommunikation är för mig en naturlig del för ett bra och framgångsrikt samarbete. Under 2018 gick Elin Lundberg Lauritsen in som delägare i The Planner nu driver vi företaget tillsammans.

Elin Lundberg LauritsenCirkel med rödbockmarkör

Jag har jobbat på The Planner sedan maj 2017, och gick in som delägare 2018. Detta trivs jag otroligt bra med då jag får jobba med saker som faller mig naturligt, exempelvis effektivisering, planering och redovisning. I flera år har jag jobbat inom servicebranschen och mitt kundfokus har jag tagit med mig. Att jobba för att göra kunder nöjda driver mig till att alltid bli bättre. Jag utgår i från Malmö och jobbar både hos kunder och från mitt hemma kontor. Detta är en bra kombination som gör att jag trots att jag jobbar mycket och gärna, får tillbringa mycket tid med min familj.

Adina GhergutiCirkel med rödbockmarkör

Jag har jobbat på The Planner sedan början av 2019. Det ger mig chansen att efter endast fem år i Sverige fortsätta jobba med det jag tycker mest om - bokföring. Jag har lärt mig mycket och lär mig fortfarande varje dag och detta är något jag tycker är spännande med yrket. Jag trivs med mina kollegor och vi finns alltid här för varandra och hjälps åt. Jag jobbar mestadels hemifrån, och detta passar mig bra då jag tack vare det är det lättare att balansera arbetslivet med familjelivet.

Emelie AnderssonCirkel med rödbockmarkör

Jag har jobbat på The Planner sedan augusti 2018. Jag har jobbat inom servicebranchen sedan flera år tillbaka och driver min egen kiropraktik. Det ger mig en bra insikt i egenföretagandet och det är riktigt roligt att jobba med kunden i fokus. En nöjd kund är ännu roligare att jobba med vilket alltid är mitt mål. När jag började jobba på The Planner fastnade jag för den tydliga kommunikationen, den noggranna planeringen och sammanhållningen i företaget.


Saker vi gillar

Te

Det är både gott och billigt. Efter vatten är det världens vanligaste dryck. Högt innehåll av antioxidanter som kan skydda mot sjukdomar och motverka åldrande. Innehåller tein som motverkar trötthet och teanin som är lugnande.

Info från omte.se

Svarta pärmar

Ordning och reda
Färgkoordinerat
Snygga anteckningsböcker
Bullet journal

Choklad

Genom att äta choklad kan du motverka olika krämpor och den är naturligt smärtlindrande. En enda bit ger dig tillräckligt med energi för att springa 150 meter. Dess näringsämnen hjälper till att skapa ”bra” bakterier i kroppen. Du förbättrar minnet. Det beror på den höga nivån av flavonoider, som kan förbättra flödet av blod i hjärnan i två till tre timmar efter dess konsumtion.

Info från stegforhalsa.se